Sök
Stäng denna sökruta.

Kundservice

Vi på Radon Zero är stolta över vår kundservice och arbetar ständigt för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på era frågor och hjälpa till på alla sätt vi kan.

Vi förstår att det kan uppstå frågor eller funderingar när det gäller våra produkter, frakt eller betalning. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor och svar längre ner på denna sida. Där kan ni hitta svar på de vanligaste frågorna vi får från våra kunder.

Om ni inte hittar svar på er fråga i vår FAQ eller om ni vill ha ytterligare hjälp eller support, är ni välkomna att kontakta oss. Ni kan hitta våra kontaktuppgifter längst ner på denna sida.

Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa till på bästa möjliga sätt.

FAQ – Frågor & svar

Produktfrågor

Radon Zero är en radonavskiljare som används för att minska nivåerna av radon i vatten. Det är en pålitlig och effektiv lösning för att minska radonhalten i dricksvatten.

Radon Zero fungerar genom att lufta ut radon från vattnet genom en speciell process som kallas luftningsmetod. Radonet samlas i luften och sedan ventileras bort.

Radon är en känd orsak till lungcancer och kan orsaka allvarliga hälsoproblem vid långvarig exponering. Radon i dricksvatten kan orsaka cancer i bukspottkörteln och andra organ.

Radon kan förekomma i dricksvatten, men det är inte alltid ett problem. Det är vanligare i områden med höga radonnivåer i marken och i brunnar som ligger nära radonrika geologiska formationer. SGU (Sveriges Geologiska Undersökningar) gör mätningar av gammastrålningen från radon och du hittar deras radonkarta här som visar hur det ser ut i just ditt område.

Ja, Radon Zero är en effektiv lösning för att minska radonnivåerna i dricksvatten. Det har bevisats genom testning av oberoende laboratorier och användare.

Radon Zero är en långvarig lösning för att minska radon i dricksvatten. Den är konstruerad för att vara hållbar och robust och bör fungera i många år med korrekt underhåll och service.

Ja, Radon Zero kräver periodiskt underhåll för att fungera som det ska. Följ tillverkarens rekommendationer för underhåll och service.

Frakt- och betalfrågor

Alla våra priser på webben är inklusive frakt. Extra kostnader kan tillkomma för transport utanför fastlandet.

I första hand erbjuder vi frakt via DHL. Kontakta oss om annan fraktbolag önskas.

Vi erbjuder betalning via faktura, Wasa Kredit eller swish.

Ja, vi använder säkra betalningsprocesser och krypteringsteknik för att skydda dina betalningsuppgifter när du handlar på vår webbshop.

Du kan spåra din försändelse via länken du får från transportbolaget.

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt. Varan måste då vara i oanvänt skick samt i originalförpackning.

Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon.

Fullständiga köpvillkor

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och informerad när du handlar hos oss på vår webbshop. Därför rekommenderar vi att du läser igenom våra köpvillkor innan du genomför ditt köp. Du hittar våra köpvillkor genom att klicka på länken nedanför.

Kontakta oss

Vad gäller det?

Det går också bra att kontakta oss direkt på 0920-255 220 eller info@radonzero.se

Det går också bra att kontakta oss direkt: