Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Svensk Vattenanalys är ett företag med stora ambitioner att leverera vattenanalyser och vattenfilter till kunder som söker kombinationen av kompetens och service av bästa kvalitet. Vi står för kundservice som innebär tillgänglighet och kompetens för att du som kund skall få hjälp med att hitta rätt tjänster och produkter utifrån dina behov och i rätt tid.

Vi tycker om, verkligen tycker om, att hjälpa våra kunder med råd och lösningar för otjänlig dricksvattenkvalitet. Vi har lång erfarenhet och tillsammans med våra samarbetspartners såsom Eurofins ackrediterade laboratorier, ger det dig trygghet. Vi kan vatten helt enkelt!

”Personligt engagemang och service är det viktigaste för att få nöjda kunder som kommer tillbaka”

Under åren har vi också valt och utvecklat ett starkt och nära samarbeta med de allra största och mest erfarna produktleverantörerna av utrustning för vattenrening. De är utvalda med omsorg för att produkterna skall hålla allra högsta kvalitet. Därför har vi valt svensk-, europeisk- och amerikanskt- tillverkade komponenter och teknik för samtliga våra vattenfilter. Tillsammans med dem säkerställer vi också hög kvalitet i support och service. På så sätt kan vi också uppnå trygghet för dig som kund.
Vårt viktigaste arbete är att du som kund skall känna dig trygg, därför ställer vi höga krav på professionellt och korrekt utfört arbete, från bemötande och kundservice till korrekt utförda vattenanalyser. Vi kombinerar vattenanalyserna med vattenrådgivning för att hjälpa dig som kund att förstå vad analysrapporten faktiskt innebär, dvs vattenkvaliteten och eventuella brister i densamma och vilka konsekvenser det medför.
Kort och gott handlar det om att vi vill göra allt vi förmår för att du och andra kunder ska vara nöjda, idag och många år framöver.

Svensk Vattenanalys drivs i en anda som kan beskrivas med orden;
• personligt engagemang,
• kompetens och
• support av bästa mått.

Så oavsett om du är kund, samarbetspartner eller leverantör så önskar vi dig VÄLKOMMEN till Svensk Vattenanalys och lovar dig att vi ska göra allt för att både du och vi ska bli nöjda med samarbetet.

Snabb fakta

Kontakta oss

Vad gäller det?

Det går också bra att kontakta oss direkt på 0920-255 220 eller info@radonzero.se

Vi värnar om din integritet

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter samt hur vi i övrigt säkerställer att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning. Det är viktigt för oss att du läser och förstår denna integritetspolicy och att känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.